среда, 28. децембар 2011.

Otvorena internet knjižara Trećeg Trga


Od sada izdanja Trećeg Trga možete kupiti i putem interneta. Preko našeg Facebook profila i imejla možete naručiti knjige Trećeg Trga po najpovoljnijim cenama na tržištu (cene su niže od cena u knjižarama) uz besplatnu dostavu Post Express-om na teritoriji Srbije. Moguća je dostava i u inostranstvo, u tom slučaju naručilac snosi troškove poštarine (cena izdanja + PTT).

Možete pogledati naša izdanja poređana po edicijama na našem Facebook profilu (http://www.facebook.com/profile.php?id=100003220130915) ili blogu (http://trecitrg.blogspot.com/), na kojima su dostupni kratki opisi knjiga, korice i informacije o cenama. Na našem blogu uskoro ćete moći da nađete više informacija o knjigama i autorima. Da biste naručili naša izdanja, bedževe ili majice pošaljite nam poruku u inbox Facebook-a ili imejla (trgnise@gmail.com), navedite željene naslove ili artikle, Vaše ime, adresu, kontakt telefon i vreme dostave koje bi Vam odgovaralo. Izabrani artikli biće Vam isporučeni u roku od 48 sati radnim danima.

Izdanja na kojima je naznačeno da su na rasprodaji imaju poseban popust. Da biste iskoristili povoljnost ove ponude neophodno je da naručite najmanje 2 naslova.

Ukoliko imate pitanja, možete nas kontaktirati preko inbox-a Facebook profila, imejla: trecitrg@gmail.com ili na telefon: +381 69 1979 007.

Takođe vas podsećamo da su izdanja Trećeg Trga dostupna u bifeu Ventil, u Kapetan Mišinoj 14, do Nove godine.

четвртак, 22. децембар 2011.

Poezija u Prozoru 23.12.


Treći Trg i Klub Prozor predstavljaju novi prostor za poeziju: POEZIJA U PROZORU. Pozivamo vas na prvo veče poezije i muzike u Klubu Prozor (Takovska 48) koje će se održati 23. decembra u 21h. Poeziju čitaju pesnici Uroš Kotlajić i Vladimir Vukomanović i prevodilac Slavica Agatonović uz muzičku podršku Gorjane (vokal, gitara). Takođe, biće organizovana i prodajna izložba najnovijih izdanja Trećeg Trga po promotivnim cenama.
Prijatelji događaja: Goran Obradović, Matematička škola „Pavle Florenski“ i „Pro familiae – stomatologija“.
Ponuda večeri: voćne rakije i žito sa šlagom.
Ulaz besplatan.

Dobro došli!

среда, 21. децембар 2011.

Promocija knjige 29 PESAMA dva katalonska pesnika


Pozivamo vas na promociju novog izdanja Trećeg Trga 29 PESAMA katalonskih pesnika Enrika Kazasesa i Dolors Mikel u prevodu Siniše Zdravkovića, Jelene Petanović, Pau Bori, Hristine Vasić, i pesnika Milutina Petrovića i Vladimira Kopicla. Ova knjiga rezultat je prevodilačkog seminara održanog u junu ove godine u Sremskim Karlovcima u organizaciji Udruženja Mapa Mundi, a pored pesama katalonskoh autora, na srpskom i katalonskom jeziku, takođe sadrži i pesme Milutina Petrovića i Vladimira Kopicla.

Promocija će se održati u četvrtak 22. decembra 2011. u 21h u španskom baru Casa Garcia (Kraljevića Marka 19).
U programu učestvuju prevodioci Siniša Zdravković, Jelena Petanović, Pau Bori i urednik Dejan Matić.
Ulaz besplatan.

Dobro došli!

понедељак, 19. децембар 2011.

Prednovogodišnji programi Trećeg Trga

Treći Trg vas poziva da nam se pridružite na događajima koje organizujemo u susret Novoj godini.

22.12. u 21h u španskom baru Casa Garcia, u okviru programa Moj Trg: za šankom Treći Trg i Mapa Mundi predstavljaju novu knjigu 29 PESAMA katalonskih pesnika Enrika Kazasesa i Dolors Mikel.
Učestvuju prevodoci Siniša Zdravković, Jelena Petanović i Pau Bori.
Ulaz besplatan.
Adresa: Kraljevića Marka 19.

23.12. u 21h Treći Trg i Klub Prozor otvaraju novi prostor za poeziju: POEZIJA U PROZORU.
Poeziju čitaju pesnici Uroš Kotlajić i Vladimir Vukomanović i prevodilac Slavica Agatonović uz muzičku podršku Gorjane (vokal, gitara). Takođe, biće organizovana i prodajna izložba najnovijih izdanja Trećeg Trga po promotivnim cenama.
Programu će prisustvovati urednici i autori Trećeg Trga.
Prijatelji događaja Goran Obradović, Matematička škola „Pavle Florenski“ i „Pro familiae – stomatologija“.
Ulaz besplatan.
Adresa: Takovska 48 (preko puta Botaničke bašte).

25.12. u 19h Treći Trg učestvuje u otvaranju Ventilove berze novogodišnjih poklona u bifeu Ventil, koja će trajati do ponoći 31.12. Na ovoj prodajnoj izložbi naša najnovija izdanja biće vam dostupna po najpovoljnijim cenama. Takođe, bićete u prilici da se družite s autorima i saradnicima Trećeg Trga.
Ulaz besplatan.
Adresa: Kapetan Mišina 14.

Treći Trg Knjižara
Obaveštavamo vas da krajem decembra ove godine Treći Trg otvara internet knjižaru u kojoj ćete moći da naša izdanja kupite po najnižim cenama, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije. Detaljnije informacije dostavićemo vam naknadno.

Dobro došli!